Recept: Segedinský guláš s knedlíkem

 

VEGAN ♥

Recept na segedin zná každý, přesto zmíním svůj styl vaření segedinu.

Segedinský guláš

sójové kostky

cibule

zelí

sladká paprika

sůl

pepř

kmín

sójová smetana

špaldová mouka

olej

Postup:

Sójové kostky si uvaříme podle návodu, vymačkáme vodu a necháme stát. V jiném hrnci si osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Přisypeme kmín, sladkou papriku a zalijeme vodou. Provaříme a přidáme zelí, které si nakrájíme na menší kousky. Vaříme do změknutí. Nakonec přidáme sójovou smetanu, zahustíme moukou a přidáme sójové kostky. Je to vynikající.

Příloha:

knedlík houskový

Dnes se mi moc nepovedl, miluji, když je segedin velmi hustý.

Přeji dobrou chuť ♥

Kristi ♥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *